AFSCHEID en WELKOM

Verhalen verspreiden zich als zaadpluizen door de wind.

Na 20 jaar geef ik het stokje door.
Nieuwe kansen, nieuw geluid
.

De oude verhalen blijven.
Nieuwe zien het daglicht.
Natuurverhalen.nl gaat door
.

Verhalenverteller Wim Ruis neemt het over
.
Hij vertelt hieronder meer over zichzelf.
Natuurverhalen.nl is in goede handen.

Blijf vertellen, leef duurzaam en geniet van al wat leeft!

Els Baars

Een goed verhaal maakt een wereld van verschil. Ik ben Wim Ruis, werkzaam bij IVN Natuureducatie. Opgeleid als chief storyteller bij de Storytellingacademie. Ik werk graag met verhalen om mensen de weg te wijzen om thuis te komen in de natuur. Ik geef trainingen en workshops voor natuurgidsen, ondernemers en een ieder die graag wil werken met verhalen in natuur en landschap. Ik voel me vereerd dat ik het stokje van Els Baars mag overnemen. De komende tijd zullen er enkele veranderingen in de site gemaakt worden. Maar ……. de verhalen blijven.

Wim Ruis

Post Author
wim ruis
Natuurverhalen