Gastenboek

Overzicht berichten

kHeb net deze site ontdekt en wil graag 1 of 2 verhalen gebruiken voor een jeugdnatuurgroep. BVD

Sylvia

Dank je wel Els voor de leerzame en inspirerende workshop natuurverhalen vertellen. Onze landschapsgidsen zijn enthousiast en gaan ze zeker gebruiken in hun excursies. Een aanrader voor iedere gids.

Carin de Cloe

Bij de lezing die je voor onze vereniging Groei en Bloei, afd. Haarlemmermeer hebt gegeven was iedereen geboeid door het verhaal/sprookje gekoppeld aan de realiteit. Dank voor een fijne avond.

cornelia van der weele

Ik heb net het boek 'De jaloerse waterkip' gekocht en zo deze site ontdekt. Zalig!! Kan het boek 'Waarom de koolmees een stropdas draagt' nog bekomen worden? In België niet denk ik! Dank voor uw antwoord. Anita

Anita Morjaen

Wat genoot ik net van het lezen van het verhaal over de Herfsttijloos, zag twee heel mooie bloemen/planten daarvan deze week ! Zat net een thee kruidenadvies te maken iemand met darmkanker met een geurende kop Kamille thee voor me ! Dank Kruidenvrouw ERNA maria

erna maria

In het 1 hectare grootte Vogeltuin behorende bij het landelijk Moluks kerkelijk centrum in Houten komen diverse planten voor met een aan de Bijbel gerelateerde naam, de Primula, Hemelsleutel, de duivelsbeet in het Riet. Het is leuk om deze informatie in tuinexcursies te betrekken.

Lars Vogeltuin Houten

Ik gebruik de verhalen van "Waarom de Koolmees een stropdas draagt", voor ouderen, dementerende.. Daar wordt erg leuk op gerageerd.

Willie

Af en toe "leen" ik een natuursprookje voor een kinderpagina in het kerkblad. Dank! betty

betty guldemeester

Dit is echt de site die ik nodig had. Ben bezig met verhalen over natuur, heksen, tovenaars, e.d. En als natuurgids boeit het mij enorm!

Gerda

Ich bin gerade dabei eine Ausbildung zur Kräuterpädagogin zu machen u. würde gerne jetzt damit lernen und später auch erzählen. Vielen Dank das Sie diese tolle Seite gemacht haben. Martina

Martina Vilser

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Waarvoor gebruikt u de verhalen? Het is leuk als de lezers elkaar informeren over de verschillende manieren van gebruik van de natuursprookjes voor de uiteenlopende doelen. Het gastenboek is bedoeld voor een uitwisseling over de toepassing in de praktijk. Wilt u gezien de ruimte kort en bondig schrijven? Dank voor uw bericht, het inspireert niet alleen de lezers, maar ook mij!

Bericht toevoegen