Gastenboek

Also available in: Nederlands

Leuk als je een berichtje achterlaat.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Els Baars
(I.v.m. veel spam een bijdrage die ik per mail ontving) De cursus verhalen vertellen van afgelopen maandag bij landschap Overijssel was erg inspirerend. De duidelijke lijn en opbouw die in de cursus zitten zorgen ervoor dat medewerkers, vrijwilligers en andere cursisten meteen diverse verhalen kunnen toepassen. Het blijkt dat iedereen binnen een uur een verhaal kan instuderen en vervolgens met beleving en bezieling kan vertellen. In de cursus wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan de opbouw van een verhaal, introductie van jezelf en/of organisatie, beginzin en natuurlijk het vertellen van verhalen. Zelf kan ik een aantal van je bestaande verhalen direct toepassen, maar kan ik specifieke landschapsonderwerpen ook aanpassen zodat deze als verhaal verteld kunnen worden. Geert Schoemakers, medewerker Landschap Overijssel. Heel erg bedankt voor de cursus.
(I.v.m. veel spam een bijdrage die ik per mail ontving)

De cursus verhalen vertellen van afgelopen maandag bij landschap Overijssel was erg inspirerend. De duidelijke lijn en opbouw die in de cursus zitten zorgen ervoor dat medewerkers, vrijwilligers en andere cursisten meteen diverse verhalen kunnen toepassen. Het blijkt dat iedereen binnen een uur een verhaal kan instuderen en vervolgens met beleving en bezieling kan vertellen. In de cursus wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan de opbouw van een verhaal, introductie van jezelf en/of organisatie, beginzin en natuurlijk het vertellen van verhalen. Zelf kan ik een aantal van je bestaande verhalen direct toepassen, maar kan ik specifieke landschapsonderwerpen ook aanpassen zodat deze als verhaal verteld kunnen worden. Geert Schoemakers, medewerker Landschap Overijssel.
Heel erg bedankt voor de cursus.
Natuurverhalen