Gastenboek

Also available in: Nederlands

Leuk als je een berichtje achterlaat.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Els Baars
(ivm veel spam, ontvang ik nu de berichten voor het gastenboek per mail) Van een leraar biologie op een VMBO kreeg ik een dikke brief met briefjes geschreven door 1e klassers die tijdens de les verhaaltjes uit mijn 3e boekje hebben gelezen. Op een enkeling na schreven ze dat ze het lezen erg leuk vonden en zo wel vaker les wilden hebben. 'Met een verhaaltje leer je makkelijker over een dier of plant', schreven er een paar. EEN TIP voor andere onderwijzers/onderwijzeressen, leraressen en leraren!
(ivm veel spam, ontvang ik nu de berichten voor het gastenboek per mail)

Van een leraar biologie op een VMBO kreeg ik een dikke brief met briefjes geschreven door 1e klassers die tijdens de les verhaaltjes uit mijn 3e boekje hebben gelezen. Op een enkeling na schreven ze dat ze het lezen erg leuk vonden en zo wel vaker les wilden hebben. 'Met een verhaaltje leer je makkelijker over een dier of plant', schreven er een paar.

EEN TIP voor andere onderwijzers/onderwijzeressen, leraressen en leraren!
Natuurverhalen