Natuurverhalen.nl

Nieuwsbrief

Het nieuwe boek is klaar!

Er was eens een vrouw die maar geen genoeg kon krijgen van het kijken naar en genieten van de vogels, de bomen en de bloemen. Op een dag, in het begin van de nieuwe eeuw, besloot ze over deze wonderbaarlijke wezens sprookjes te gaan schrijven. Aanvankelijk geïnspireerd door oude bronnen, later creëerde ze de verhalen vanuit haar eigen bron.

Het is eindelijk zo ver,  het nieuwe boek is klaar en wordt nu gedrukt.

“DE JALOERSE WATERKIP" 

sprookjes, mythen en legenden over planten en dieren

Over een maand ligt het boek in de boek- en webwinkels en kost € 14,95.

23 nieuwe verhalen, wederom prachtig weergegeven. In dit boek meer vogelverhalen, 12 stuks, over de meerkoet, blauwe reiger, groene specht, maar ook over de kastanje, de atalanta, de reuzenbalsemien en nog veel meer.

In dit boek meer bijondere informatie na ieder verhaal, dan in eerdere boeken over de plant of het dier, over grootte, leeftijd en bijzonderheden, als waarom meeuwen vaak zwarte vleugelpunten hebben.

“De jaloerse waterkip” is een ideaal cadeau aan jezelf en anderen,
van jong tot oud.

AANBIEDING TOT 20 MAART 2015:

  • Alleen voor de trouwe lezers van deze website en alleen via deze website 10% korting en gratis bezorging bij voorinschrijving van het boek tot 20 maart.
    Bestel je de “De jaloerse waterkip” voor 20 maart 2015, dan ontvang je het boek als eerste en wordt het gratis bezorgd, ook in Belgie.  Prijs: € 13,45 (vaste boekenprijs € 14,95)
  • Extra aanbieding: De “Jaloerse waterkip” plus het eerste boek “Natuurverhalen” samen voor €20,- en gratis bezorging.  Mocht je “Natuurverhalen” al hebben dan is het een mooi boek om cadeau te geven.
  • Het is mogelijk dat ik in het boek een persoonlijke opdracht schrijf of een signeer.
  • BESTELLEN: graag een berichtje via de mail met naam en adres en eventuele opdracht/signeren en gelijktijdig € 13,45 of €20.- overmaken op: NL 55 TRIO 078 1402 433, t.n.v. E. Baars

boek de jaloerse waterkip

Nieuw sprookje

Ik heb nu weer ruimte in mijn  hoofd om een nieuw sprookje te schrijven. Over de fazant en de knobbelzwaan. Verschijnt binnenkort.

Natuurverhalen.nl

E-mail: sprookjes@natuurverhalen.nl