Gastenboek

Overzicht berichten

De mythe van de mooie narcis heb ik overgenomen voor ons blad Spinsels van IVN Hellendoorn-Nijverdal

corry fosberry

Ik geniet van alle verhalen en gebruik ze zowel voor kinderen als volwassenen.Ook die kunnen ademloos luisteren! Jammer dat er nog geen paddestoelenverhalen bij zijn. Waar zou ik die kunnen vinden?

Monique Smet

Over paddenstoelen zijn weinig sprookjes te vinden. Toch zijn er her en der wat leuke dingen geschreven. Met een aantal IVN-paddestoelgidsen zijn we van plan die te gaan verzamelen. Op voorbeeld van Els Baars!

marian kathmann

Wij willen het verhaal van het sneeuwklokje grbruiken om de kinderen van Eindhoven te laten zien hoe mooi de winter is in de Heemtuin.

Nicoline van der Horst

Wat zou het leuk zijn als van deze verhalen een leuk boekje kwam, zodat een nog groter publiek hiervan kan genieten. Marijke (Boswachter Staatsbosbeheer)

Marijke Lieman

Ik gebruik verhalen wanneer iik met kinderen de natuur in ga. Je ite staat nu ook op www.natuurkind.nl

Jolanda Pikkaart

Ik ga een verhaal gebruiken om de aandacht te vestigen op een van de schilderijen van de expositie 'Natuur aan de muur'van Anke Burgers in verzorgingshuis Groenhoven; in ons huisblad.

Desirée van Keulen

IK gebruik de verhalen om een excursie voor iedereen ,ook kinderen leuk te maken.

loes robbers

Als natuurgids vertel ik tijdens natuurwandelingen graag verhalen en mythes over planten en dieren die we tegenkomen. Toevallig kwam ik bij opzoekwerk op deze site terecht. Prachtig gewoon! Alweer een bron van verhaaltjes ontdekt! Doe zo voort!

Hugo Blockx

Als grote natuurliefhebber vind ik deze verhaaltjes echt zeer mooi. Doe zo voort.

Knockaert Roger (België)

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Waarvoor gebruikt u de verhalen? Het is leuk als de lezers elkaar informeren over de verschillende manieren van gebruik van de natuursprookjes voor de uiteenlopende doelen. Het gastenboek is bedoeld voor een uitwisseling over de toepassing in de praktijk. Wilt u gezien de ruimte kort en bondig schrijven? Dank voor uw bericht, het inspireert niet alleen de lezers, maar ook mij!

Bericht toevoegen