Gastenboek

Overzicht berichten

De redactie van het I.V.N.kwartaalblad van afd. Nijkerk vroeg mij om in iedere uitgave illustraties te maken bij een te publiceren sprookje. Deze maand doe ik dat inmiddels voor de 7e keer. Telkens weer leuk om te doen!

Hanneke van Maurik

Dag Els, Op onze gidsenavond werd je site genoemd. Ik heb er een paar bomenverhalen afgehaald en ga deze gebruiken in mijn Haagse IVN wandeling in Marlot en Reigersbergen. (http://home.hetnet.nl/~ruudsteg/ ) Leuke site, veel succes verder, vr.gr. Ruud

Ruud Steggerda

Beste Els, gisteren je boek Natuurverhalen gekocht. Wat een ontzettend leuk boekje. Ook de illustraties zijn prachtig. Een absolute aanrader. Een leuk boek om cadeau te oden, ik weet dan ook zeker dat ik voor een aantal vrienden en kennissen al een heel welkom verjaardagscadeautje heb. Ook je site is heel leuk. Ik zal de site nog vaak komen bezoeken. Ga door met je inspirerende werk. Vriendelijke groet Ronald.

Ronald Smulders

Tijdens een excursie vertelde een natuurgids over de duivelsbeet in het riet. Ik heb het verhaal opgezocht op uw site, om het te publiceren in het verenigingsblad van IVN-Hellendoorn-Nijverdal. Hartelijk dank!

Corry Fosberry

bedankt voor de vele mooie verhalen. Ik ben sinds een maand in het bezit van mijn diploma natuurgids. Op mijn stagewandeling (deel examen) heb ik een paar verhalen gebracht. Mensen vonden het héél leuk. Ik ben van plan mijn biotoopstudie later op het web te plaatsen. Daarin een verloop van mijn wandeling met vermelding van de verhalen. Ik zal hierbij zeker verwijzen naar deze site. Ik heb trouwens nog een héél mooi verhaal over de zilverberk. Interesse? Ik wil het wel eens uitschrijven voor je. Altijd leuk als we kunnen ruilen/delen. bedankt

goudeseune anja

Hoi Els, Zelf ben ik lid van de IVN afdeling Nieuwkoop, In ontmoetingen met Leiden ben ik je misschien wel eens tegen gekomen. Ik heb gisteren je boekje Natuurverhalen gekregen als kerst kadootje en ben er met veel plezier aan begonnen, mvrgr Hans

Hans Oostwouder

Wat een ontzettend leuk boekje is het geworden. Een aantal jaren geleden heb ik het verhaaltje van de haagwinde doorgegeven aan Els. Regelmatig gebruik ik een verhaaltje in mijn wandelingen. En heus....het werkt voor groot en klein, maar het moeten er maar een of twee zijn tijdens zo'n excursie.

Maria Michiels

In de educatieve natuurtuin Goffert in Nijmegen (speciaal gericht op kinderen tussen de zes en twaalf jaar) hebben we ook een kruidenhoek.We hebben hier verschillend samengestelde kruidenbedden zoals geurbed, voelbed enz. We willen nu een nieuw bed gaan samenstellen met kruiden waar een leuk verhaal over is en hiervoor willen we de natuurverhalen gaan gebruiken. Het moet allemaal nog uitgewerkt gaan worden.

willy Mackaaij

In de Heemtuin Hengelo hebben we een open dag gehouden met als thema: Natuurverhalen. Diverse verhalen geprint en geplastificeerd opgehangen bij de betreffende planten. Bezoekers waardeerden dit zeer en hebben genoten.

Albert Becker

Heel hartelijk dank voor alle mooie verhalen. Ik heb net de natuurgidsencursus afgerond en heb in mijn eindpresentatie het verhaal van het winterkoninkje verteld. Ben ook zeker van plan om het in excursies meer te gebruiken. Nogmaals dank. Marianne

Marianne Bekkering

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Waarvoor gebruikt u de verhalen? Het is leuk als de lezers elkaar informeren over de verschillende manieren van gebruik van de natuursprookjes voor de uiteenlopende doelen. Het gastenboek is bedoeld voor een uitwisseling over de toepassing in de praktijk. Wilt u gezien de ruimte kort en bondig schrijven? Dank voor uw bericht, het inspireert niet alleen de lezers, maar ook mij!

Bericht toevoegen