Gastenboek

Overzicht berichten

Via een tweet van IVN Nederland deze website 'ontdekt'. En wat een vondst! Fantastisch idee, geweldige verhalen die ik zeker ga gebruiken bij mijn natuurgidsenwerk.

Lieke Muyris

Ik volg cursus natuurgids in Eeklo (België) en ontdekte toevallig het boek in de bib. Ik heb het meteen doorgespeeld aan mijn collega's aspirant-natuurgidsen en net als ik zijn ook zij allen enthousiast !

Astrid

De vogelwerkgroep Heerhugowaard,Lid IVN Noord-Kennemerland, vertelt de verhalen tijdens onze vogellessen op scholen, bejaardentehuizen en buurthuizen, maar ook tijdens excursies. Men vindt het altijd erg leuk om deze verhalen te horen.

Angela nagel

Hoi, ik heb een aantal verhalen geleend, voor mijn studie had ik een opdracht waar ik van enkele soorten dieren en planten een natuurverhaal moest vertellen. Deze site is echt een inspiratie!

M. Bos

In ons verenigingsblad heb ik het verhaal over het groot en klein hoefblad opgenomen. Bedankt!

corry fosberry

Voor ons forum 50+ ers van vriendinnen samen op weg, schrijf ik regelmatig over de natuur met meestal mijn eigen foto's erbij. Omdat de winter dit keer zo lang duurt en de mensen naar de Lente verlangen, begon ik met wat verhaaltjes en sprookjes op te schrijven uit oude boekjes. Ook ik heb nu weinig inspiratie omdat er nog niet veel gebeurde buiten, zo kwam ik op het idee om te vragen naar de natuurverhalen van Els. De vriendinnen genieten altijd erg van de vertelling en als het voorjaar is neem ik ze weer mee naar buiten. Al mijn hele leven (71 jaar) ben ik betrokken bij de natuur en door de jaren heen is mijn interesse nog toegenomen. Een enkele keer schrijf ik zelf een leuk stukje, ook voor Vroege Vogels Vara., natuur en milieu vragen en antwoorden. Met de natuur ben je nooit uitgepraat.

CoCo Cornelisse

ik vertel het verhaal over het riet vaak als ik wandel. Iedereen is zo verbaasd dat het klopt. Leuk dat je er zo veel op je siet hebt staan!

Andra Bos

hallo Els. Zo te lezen in het gastenboek moet het geen probleem zijn om voldoende inschrijvingen bij elkaar te krijgen voor de workshop "natuurverhalen schrijven". Ik ben dit jaar afgestudeerd bij IVN Woerden/Vecht en plassen, en al tijdens de opleiding was het verhalen vertellen mijn rode lijn door de opdrachten. Erg leuk om te doen. Nu ga ik met zoveel mogelijk excursies mee om hier en daar een leuk verhaal te vertellen.

Kees Vollering

Al geruime tijd illustreer ik op verzoek van de redactie van Nijkerk Natuurlijk, het kwartaalblad van het I.V.N. in Nijkerk enkele natuurverhalen van Els Baars. Met plezier!

Hanneke van Maurik

verhalen worden gebruikt wanneer ik met een groep een natuurwandeling gids.

willy Neys

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Waarvoor gebruikt u de verhalen? Het is leuk als de lezers elkaar informeren over de verschillende manieren van gebruik van de natuursprookjes voor de uiteenlopende doelen. Het gastenboek is bedoeld voor een uitwisseling over de toepassing in de praktijk. Wilt u gezien de ruimte kort en bondig schrijven? Dank voor uw bericht, het inspireert niet alleen de lezers, maar ook mij!

Bericht toevoegen