Gastenboek

Overzicht berichten

Ik ben sinds 2 jaar natuurgids in het Zoniënwoud(Brussel)en sinds dit jaar ook in het Silsombos (In eigen gemeente) en gebruik heel regelmatig een verhaaltje. Kinderen vinden dat steeds geweldig !! en niet aleen de kleine ;) Volgende week houden we een fakkeltocht en gebruiken wij verhaaltjes van deze site. dat zullen ze super vinden !!

Tony Neirynck

Hallo Allemaal, Is er ook iemand die vrijblijvend verhalen kan vertellen over de natuur in een zorgcentrum. Onze bewoners in zorgcentrum Beatrix in culemborg, zouden hier namelijk veel behoeften aan hebben. Alvast bedankt

Marion van ooijen

Via de krant kwam ik op deze website. Mijn nieuwsgierighed werd gewekt. Heel even heb ik gekeken en weet zeker dat ik hier binnenkort terugkeer voor een langer bezoek. Het lijkt me zeer de moeite waard. Groetjes, Piet

Piet van Buggenum

Al een paar jaar doe ik als natuurgids een wandeling,met als onderwerp "Sagen en legenden". Hier te Tienen, in het natuurgebiedje Aardgat

Geert Wynants

Ik gebruik ze voor mijn natuurwandelingen voor jong en oud omdat ik ze gewoonweg geweldig inspirerend vind!!! Fijn dat je ze zo met ons wil delen!! Lieve natuurgroet Inge

inge de Jong - Baart

Bij toeval op uw site terechtgekomen. Ik kan de verhalen in de nabije toekomst zeker gebruiken op natuurwandelingen. Bedankt! (Cursist CVN natuurgids Uitkerkse polders)

Katrien

Via Astrid van de cursus natuurgids Eeklo de verhaaltjes leren kennen. Morgen doe ik een eerste spreekoefening en zal het verhaaltje van het riet vertellen! Tof!

Béné

Beste Els. Héél hartelijk bedankt voor je verhalen. Op school gaan we bezig met een project over vogels. Lijkt me erg leuk je verhalen te vertellen.

berry vos

Ik werk ik een klooster met bejaarde zusters, in de activiteiten begeleiding. Afgelopen winter heb ik de zusters een middag bezig gehouden met het het maken van vetbollen voor de vogels. Bij alle vogels die op onze voedertafel afkwamen heb ik de verhalen gezocht die jij opgeschreven hebt en deze voorgelezen. Dit was een groot succes er is door de zusters genoten en ik vond het ook een erg leuke manier van buiten voor hen binnen brengen.

Wieke

De natuurverhalen zijn fantastisch. ik deel ze graag met een groep mensen die ik via de computer een mailtje stuur, en het is een genoegen! Leuk!

ellen

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Waarvoor gebruikt u de verhalen? Het is leuk als de lezers elkaar informeren over de verschillende manieren van gebruik van de natuursprookjes voor de uiteenlopende doelen. Het gastenboek is bedoeld voor een uitwisseling over de toepassing in de praktijk. Wilt u gezien de ruimte kort en bondig schrijven? Dank voor uw bericht, het inspireert niet alleen de lezers, maar ook mij!

Bericht toevoegen