Gastenboek

Overzicht berichten

certaines traductions en français ne sont pas bonnes, je peux les améliorer/ some texts are translated into poor french, i can improve the translation (namely pigeon... )

LAVIELLE

Beste Ik kwam toevallig op je site terecht bij het zoeken naar een verhaal over de smeerwortel. Ik hoorde dat ooit op een natuurwandeling (als je het bloempje opent en omplooit krijg je een kroontje en daar hoort dan een princes bij. Ik heb helaas het verhaal niet genoteerd en vind het tot nu toe niet terug. Alvast bedankt voor je leuke site. Als beginnend natuurgids kan ik hier heel wat leuke verhalen terugvinden!

Caroline Tas

gaat er een verhaal over de ooievaar komen, dat zou ik leuk vinden ps bij het verhaal van de kikkers staat een foto van 2 padden pps wij gaan vrijdag ook een verhaal gebruiken bij dagopvang / zorghuis en ik ben benieuwd van welke IVN afdeling Eleonoor Creyghton is, want ik ken het IVN project Natuur op Bezoek niet. Els Baars: Dag Circe, dank voor je bericht, ik ga nadenken over de ooievaar. De kikkers op de foto zijn echt bruine kikkers. De fotograaf Mike Melis is een amfibieënspecialist

Circe

Hallo, ich schreibe Wanderbücher für Kinder und gebe neben der Streckenführung viele Infos zur Natur, Kultur..Sagen und Märchen. Wie ist es mit dem Urheberrecht? Wer hat diese Märchen geschrieben? Könnte ich sie mit einer Genehmigung auch im Buch abdrucken? LG Kristin

Kristin Eckhardt

Het leukste vind ik het om de verhalen van de schrijfster te horen... Wanneer gaan we het bos in met de neefjes?

Noortje

Hoi Els. Vele malen heb ik al jouw verhalen door verteld aan kinderen. Zelf ben ik ook natuurgids en vertel graag ook verhalen over de Bomen, Struiken en Kruiden. Jou boek is een flinke aanvulling op mijn verhalen uit de natuur. Mijn dank is groot.

Ger Fiegen

In kader IVN-project "Natuur op bezoek" voor mensen die niet naar buiten kunnen, vertel ik in zorghuizen over de natuur in elk seizoen. Deze verhalen zijn daarbij goud waard!

Eleonoor Creyghton

Wat een leuke ontdekking bij toeval op internet! ik ga in het najaar een keer mee op pad! Hartelijke groet, Mieke van der Kraan

Mieke van der Kraan

Vandaag tijdens een excursie het verhaal van de madeliefje voorgelezen. De titel van het boek is genoteerd en zal besteld worden. Dit ga ik vaker tijdens mijn excursies.

Kevin Collins

het verhaal van de brandnetel kende ik nog niet. leuk. Ik heb een link opgenomen in www.onkruidboek.nl. (morgen staat hij erop)

Suze Peters

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Waarvoor gebruikt u de verhalen? Het is leuk als de lezers elkaar informeren over de verschillende manieren van gebruik van de natuursprookjes voor de uiteenlopende doelen. Het gastenboek is bedoeld voor een uitwisseling over de toepassing in de praktijk. Wilt u gezien de ruimte kort en bondig schrijven? Dank voor uw bericht, het inspireert niet alleen de lezers, maar ook mij!

Bericht toevoegen