Gastenboek

Overzicht berichten

Als kruidengeneeskundige vertel ik over Plantenmagie en kruidenwijsheid. Graag sturen: De jaloerse waterkip en Natuurverhalen.

Edin van der Ham

Ich bin eine Märchenerzählerin,würde gerne um die Erlaubnis Bitten ein - oder zwei Märchen vohn Ihnen zu erzählen.Vielen Dank im voraus Z. Els Baars: naturlich, erzählen die Märchen, bitte.Viel spass!

Otto

Ik geef les in groep 6 van de basisschool. Ik vertel regelmatig een verhaal van je site in de klas. Ze luisteren vol aandacht! Laatst vloog een reiger langs het raam en er werd meteen gepraat over de prinses die vrij wilde zijn. :-))

Joris

Sorry, ik heb het op deze site gevonden: een schitterend verhaal over het ontstaan van de paddenstoelen! Dank je wel Els Baars!

Woudnimf Hadewijch

Ja, ik heb ook al heel veel plezier gehad aan het vertellen van de verhalen van Els Baars! en soms zelfs ontroering of een lach of spanning kunnen creëren. Nu ben ik inderdaad op zoek naar verhalen voer paddenstoelen. Weet iemand een goede site waarop je dat kan vinden?

Woudnimf Hadewijch

Bonjour, je viens de découvrir votre site, très sympa, mais je voudrais savoir: les contes présentés sont- ils des contes issus de la tradition orale ou sont-ils écrits par un auteur? merci beaucoup pour votre réponse! Bonjour Annie, À le homepage il y a information de l'histoire de Contedenature.be en le copyright. Excuse mon français., Els Baars

Vande Veegaete Annie

Beste Els, er is een vergissing in je website! Bij de het stuk van de berk, met de titel "Waarom de berk kleine blaadjes en een witte stam heeft", staat het verhaal van de eik! Dank je wel voor het melden! Ik heb nu zojuist het correcte verhaal geplaatst, EB

Hadewijch Verhenne

Prachtige verhalen. Bedankt. Ik gebruik enkele als verwijzing bij de bloesem remedies.

greetje

Beste Els, Van harte proficiat met je initiatief! Ik gebruik vaak de natuursprookjes uit jouw site of boek in mijn wandelingen. Maar het verhaal van de koolmees en pimpelmees is niet af! Het stopt bij . . .hadden daar geen zin in. En dan? Hoe loopt het verhaal verder af? Dat zou ik graag weten! Hartelijke groetjes, Hadewijch Hadewijch, dit is toch wel het echte einde van het verhaal. het gekrakeel hoe het beter moet gaat gewoon door. EB

Hadewijch Verhenne

Ik gebruik de verhalen om ze te plaatsen in het maandblad van het verzorgingshuis waar ik werk. De bewoners kijken er iedere maand weer naar uit. Bedankt!

Sandra

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Waarvoor gebruikt u de verhalen? Het is leuk als de lezers elkaar informeren over de verschillende manieren van gebruik van de natuursprookjes voor de uiteenlopende doelen. Het gastenboek is bedoeld voor een uitwisseling over de toepassing in de praktijk. Wilt u gezien de ruimte kort en bondig schrijven? Dank voor uw bericht, het inspireert niet alleen de lezers, maar ook mij!

Bericht toevoegen